Företag - Lådan


Varje låda innehåller ett antal uppgifter som gruppen löser med hjälp av logiskt tänkande och samarbete. Uppgifterna är skiftande med målet att passa olika typer av individer så alla i laget kan bidra. Det lag som först löst Lådans alla problem och får fram koden till kassaskåpet står som vinnare av utmaningen.

Ingen av Lådans utmaningar är fysisk aktivitet vilket gör att alla kan delta och det blir den perfekta aktiviteten för kick-off eller team building.

Lådan är utformad för större sällskap (13 till 66 deltagare) där varje lag består av 2 - 6 spelare. Lådan är dessutom tvåspråkig (svenska / engelska). Priset är 200:- exkl. moms, per person. (faktura eller kortbetalning) Beräknad speltid är mellan 60 till 90 minuter.

Tillsammans spelar vi i restaurangen Makeriets lokaler där varje lag placeras vid ett bord med en egen låda och alla lag tävlar mot varandra.

I samarbete med restaurangen Makeriet kan Fagerlinds Tid erbjuda olika sorters paketlösningar för heldagar med konferens, mat och dryck. Det går även utmärkt att kombinera Lådan med tilltugg och dricka ifrån baren.

För mer info eller bokning, maila: info@fagerlindstid.sef Fagerlinds Tid, lådan