Företag - Lådan


Varje låda innehåller ett antal uppgifter som gruppen löser med hjälp av logiskt tänkande och samarbete. Uppgifterna är skiftande med målet att passa olika typer av individer så alla i laget kan bidra. Det lag som först löst Lådans alla problem och får fram koden till kassaskåpet står som vinnare av utmaningen.

Ingen av Lådans utmaningar är fysisk aktivitet vilket gör att alla kan delta och det blir den perfekta aktiviteten för kick-off eller team building.

Lådan är utformad för större sällskap (13 till 90 deltagare) där varje lag består av 4 - 6 spelare. Lådan är dessutom tvåspråkig (svenska / engelska). Beräknad speltid är mellan 60 till 90 minuter. Startpriset för Lådan är 2600:- för upp till 13 spelare. Därefter tillkommer 200:- extra per person. (Alla priser ex. moms, faktura eller kortbetalning)

Ni kan själva välja om ni vill komma och spela hos restaurangen Makeriet eller om ni vill att jag kommer ut till er med Lådan. Vid "utkörning" av Lådan tillkommer extra utgifter enligt överenskommelse.

I samarbete med restaurangen Makeriet kan Fagerlinds Tid erbjuda olika sorters paketlösningar för heldagar med konferens, mat och dryck. Det går även utmärkt att kombinera Lådan med tilltugg och dricka ifrån baren.

För mer info eller bokning, maila: kontakt@fagerlindstid.seLådan är Fagerlinds Tids version av spelet Väskan,
ett koncept utvecklat och designat av Inlåst AB i Växjö.
Fagerlinds Tid, lådan